69065.jpg

Bokcirkel över Kvarken

08.05.2019 kl. 14:37
Du som bor i Österbotten, gillar att läsa och vill dela din läsupplevelse med andra – välkommen med i en ny bokcirkel! Cirkeln kör i gång 20.5 i Vasa.

SFV startar Bokcirkel över Kvarken där fokus ligger på österbottnisk och västerbottnisk litteratur. Vi läser Jag for ner till bror av Karin Smirnoff och Vajlett och Rut skriven av Karin Alfredsson. Vi bestämmer gemensamt om fortsättningen och vilka övriga böcker vi läser.

Som ledare fungerar pedagogerna Petra Högnäs och Ulrika Vestergård-Denward. Båda är bokälskare som gärna delar tankar och läsupplevelser – det ger nya perspektiv på den egna upplevelsen. 

Bokcirkeln är avgiftsfri. Deltagarna har möjlighet att delta i Litteratur och retur i Vasa 22.9 (avgiftsbelagd). Litteratur och retur 2019 på Facebook: https://www.facebook.com/litteraturochretur/

När: Bokcirkeln startar 20.5 kl. 18. Följande träffar: 12.6, 21.8, 16.9. Vid ett av tillfällena samtalar vi via skärm över Kvarken med motsvarande cirkel i Sverige. 

Anmäl dig senast 17.5 per e-post till Anna-Karin Öhman, anna-karin.ohman@sfv.fi.

Plats: SFV-kansliet, Handelsesplanaden 23 B, Vasa

Mer information: Anna-Karin Öhman, anna-karin.ohman@sfv.fi, tfn 050-342 18 90.

Vill du i stället delta i en digital studiecirkel? KulturÖsterbotten arrangerar en läsecirkel i form av en ledd gruppdiskussion på Facebook. Läsecirkeln arrangeras i anslutning till Litteratur och retur och är öppen för alla. Mer information på KulturÖsterbottens Facebook-sida: https://www.facebook.com/KulturOsterbotten/