73731.jpg

Sommarens öppettider

01.06.2020 kl. 10:59
SFV-kanslierna är öppna vardagar kl. 9–15 fram till midsommar. Efter midsommar håller vi sommarstängt och öppnar igen 3.8. SFV-huset G18 håller sommarstängt 29.6–3.8.

Bild: Pixabay

Öppettider i juni

SFV-kanslierna i Helsingfors, Åbo och Vasa håller öppet vardagar kl. 9–15 fram till midsommar. Eftersom en del av personalen jobbar på distans är det bra att boka tid på förhand med den du vill träffa. Här hittar du SFV-personalens kontaktuppgifter.

SFV-huset G18 håller öppet i juni fram till fredag 26.6. Under den här tiden är det möjligt att boka Hos Vännerna-lokalerna för möten. Det maximala antalet personer på evenemang i Festsalen G18 är begränsat till 50, i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Vi tillämpar myndigheternas rekommendationer om god handhygien och håller lämpligt avstånd till varandra.


Sommarstängt i juli


SFV-kanslierna stänger efter midsommar och öppnar igen måndag 3.8. Vi har inte möjlighet att ta emot telefonsamtal eller besvara e-post i juli. Vi skickar inte heller ut hyllnings- och kondoleansadresser under den här tiden. 

SFV-huset G18 är sommarstängt 29.6–2.8. Under den här tiden är det inte möjligt att hålla möten i Hos Vännerna-lokalerna.

SFV har fri ansökningstid för allmänna bidrag. Du kan ansöka om bidrag året runt.