Evenemang och utbildningar

De flesta evenemang och utbildningar som presenteras på den här sidan är Studiecentralens utbildningar som riktar sig främst till dig som jobbar eller är frivillig inom en förening, ett förbund eller en annan aktör inom fria bildningen. Har du frågor om Studiecentralens utbildningar? Kontakta Tove Eklund-Hartman: tove.eklund-hartman@sfv.fi.

Torsdag 17.8 09:00

Hållbar verksamhetskultur

KURS
Under den här utbildningen får du möjlighet att fördjupa ditt kunnande om hur man bygger internt hållbara organisationer där medarbetarnas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande stärks.
Helsingfors, Solvalla och nätet
Tisdag 3.10 17:00

Infokväll om afasi

EVENEMANG
SFV uppmärksammar veckan för personer med tal- och kommunikationssvårigheter med en informationskväll om afasi med erfarenhetstalaren Christa Mickelsson och talterapeuten Victoria Mankki.
SFV-huset G18 och på nätet
Tisdag 10.10 13:00

Bemötande och samverkan

EVENEMANG
Träff för dig som jobbar med hobby- och fritidsverksamhet för barn och unga inom tredje sektorn.
SFV-huset G18
Torsdag 2.11 08:30

Mera – flera – starkare

EVENEMANGKURS
Kom med och säkerställ en god framtid för det ideella engagemanget i din organisation.
SFV-huset G18
Onsdag 15.11 09:30

Hundra vägar till Hundra dagar hemma

EVENEMANG
Seminariedagen för pedagoger i förskola och grundskola handlar om hur kan vi närma oss texter och jobba vidare med dem så att läsningen blir angelägen för alla elever. Vi utgår från boken Hundra dagar Hemma av Matilda Gyllenberg, som medverkar.
SFV-huset G18
Onsdag 22.11 15:00

Nya möjligheter med AI

KURS
Linda Mannila går igenom grunderna i AI , artificiell intelligens. Vad handlar det om egentligen och vad innebär den här utvecklingen för oss?
Nätet