Webbinarium: tredje åldern

13 oktober 2021 kl. 18.00 – 19.30

Ökad fritid och begränsad livstid. Att bli eller vara pensionär innebär mycket mer fritid men även insikten att livstiden är begränsad. Föreläsningen fokuserar på nya möjligheter under ålderdomen istället för svårigheter. Hur kan du hitta ett ”nytt” liv där du mår bra både fysiskt och psykiskt? Treier kommer också att belysa utmaningarna i samband med nya relationer på äldre dagar.

Christoph Treier är en uppskattad föreläsare, mental tränare och coach för världsklassidrottare. Han är en återkommande gäst i tv- och radioprogram. Treier valdes till Årets Tränare 2015. Han har en förmåga att förmedla kunskap om mental träning och psykisk hälsa på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

Föreläsningen riktar sig till dig som är på väg att gå i pension eller nyligen gått i pension. Andra intresserade får gärna delta ifall platser finns.

Webbinariet hålls online via Zoom. Inga förkunskaper av programmet Zoom
krävs. Ett träningstillfälle hålls 11.10 kl. 10. 

Anmäl dig på https://folkhalsan.fi/evenemang/forelasningar/inspirationsforelasning-med-christoph-treier/ eller kontakta Maria Östman, Tfn 044 788 6260, maria.ostman@folkhalsan.fi

Föreläsningen arrangeras av Folkhälsans förbund i samarbete med Röda Korset Österbottens svenska distrikt och Svenska folkskolans vänner.

 


Plats
Nätet