Afterwork: Bildning – Nordens framgångssaga

12 april 2023 kl. 17.00 – 20.00

Nu kommer bildningens stora namn Lene Rachel Andersen till Finland – missa inte SFV:s afterwork och chansen att höra författaren till den internationellt uppmärksammade boken The Nordic Secret om folkbildning som nyckeln till den nordiska framgångssagan!

Andersen är dansk ekonom, filosof, futurist och författare. Hennes bok och forskning har bland annat uppmärksammats i The New York Times – läs kolumnen This Is How Scandinavia Got Great.

Andersens rubrik för kvällen är Den nordiska hemligheten: folkbildning och frihet i går, i dag och i framtiden. Kvällen ger kunskap och fördjupad förståelse av folkbildningens betydelse för demokrati och välfärd i Norden.

Evenemanget riktar sig i synnerhet till aktiva och anställda inom den fria bildningen men är öppen även för den samhällsintresserade allmänheten. Det är kostnadsfritt och lätt servering ingår.

Andersen föreläser på svenska.

Anmäl dig senast den 10 april.

Jag vill anmäla mig

Välkommen med!

Kontaktperson: Anna-Karin Öhman, 050 342 1890, anna-karin.ohman@sfv.fi.

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors