Evenemang och utbildningar

De flesta evenemang och utbildningar som presenteras på den här sidan är Studiecentralens utbildningar som riktar sig främst till dig som jobbar eller är frivillig inom en förening, ett förbund eller en annan aktör inom fria bildningen. Har du frågor om Studiecentralens utbildningar? Kontakta Amy Jägerskiöld, amy.jagerskiold@sfv.fi eller Tove Eklund-Hartman: tove.eklund-hartman@sfv.fi.

Måndag 22.4 14:00

Del 1: Användar- och medlemsfokuserad verksamhet

KURS
Lär dig grunderna i tjänstedesgin för att få större insikt om era medlemmar och andra intressenter så att ni kan skräddarsy era tjänster och lyfta verksamheten till nästa nivå.
Nätet
Onsdag 24.4 13:00

Arkivera mera

KURS
Försöker du få ordning på kaoset av gamla artiklar, bilder och sidor? Då är det dags att komma igång med arkiveringen och framtidssäkra innehållet!
Nätet
Måndag 6.5 12:45

Livslånga lärandets dag

EVENEMANG
Vi inleder bildningsvåren med ett festligt evenemang fyllt av kunskap, gemenskap och nya möjligheter för lärande: Livslånga lärandets dag. Välkommen med!
SFV-huset G18
Tisdag 7.5 14:00

Informationstillfälle om öppenhetsregistret

KURS
Driver er organisation påverkanskommunikation som riktar sig mot riksdagen och ministerierna? Delta då i informationstillfället som SFV ordnar med statens revisionsverk om öppenhetsregistret.
Nätet
Onsdag 28.8 09:00

Del 2: Användar- och medlemsfokuserad verksamhet

KURS
Lär er forma organisationens verksamhet på ett användarvänligt och medlemsfokuserat sätt. Under utbildningens övar vi konkret på att använda olika modeller och verktyg i tjänstedesign.
SFV huset G18
Tisdag 24.9 13:00

Onboarding – nyanställning i tredje sektorn

KURS
Är du nyanställd i ett förbund, en organisation eller en förening? SFV och Förbundsarenan ger dig en snabb introduktion i hur det är att arbeta inom tredje sektorn.
SFV:s kontor i Vasa