Infokväll om afasi

03 oktober 2023 kl. 17.00 – 18.30

Under veckan för personer med tal- och kommunikationssvårigheter bjuder SFV på en informationskväll om afasi för dig som lever med afasi, för anhöriga och andra intresserade.

Vad innebär det att ha afasi? Vad händer i hjärnan? Vi får svar på frågorna av talterapeuten Victoria Mankki som är specialiserad på vuxenneurologi och har lång erfarenhet av arbete med personer med afasi och traumatiska hjärnskador, deras anhöriga och vårdpersonal. Författaren och erfarenhetstalaren Christa Mickelsson som själv i unga år drabbades av stroke berättar om sina erfarenheter av att leva med afasi.

Programmet strömmas för dig som inte har möjlighet att delta på plats.

Vi bjuder på kaffe och tilltugg.  

Anmäl dig senast den 29 september. Vänligen skriv i meddelanderutan om du deltar på plats eller online.

Jag vill anmäla mig till evenemanget

Evenemanget genomförs med hjälp av Stroke- och afasifonden inom  SFV  vars syfte är att sprida kunskap om stroke och afasi främst på svenska.  

Du hittar information om tillgängligheten i SFV-huset G18 här.

Välkommen med!

Kontaktperson: Anna-Karin Öhman, anna-karin.ohman@sfv.fi, 050 342 1890.

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
SFV-huset G18 och på nätet
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors