Eldsjäl med Axel Åhman, Karis

22 november 2023 kl. 17.45 – 19.00

När blir man en eldsjäl? Vem har egentligen rätten att kalla sig så?

Välkommen på ett samtal med författaren, komikern och eldsjälen Axel Åhman, marknadsföringschefen och tidigare Strömsöprofilen Jonas Sundström, och Katja Långvik, som är en lokal föreningsaktiv.

Med avstamp i Axel Åhmans nya bok Eldsjäl talar vi om engagemang och passion, kärlek till den egna bygden och varför känslan av att vara en del av någonting större är så viktig. Vi utforskar vad som håller drivet levande och varför föreningslivet är så himla roligt trots alla långtråkiga möten. Vad kan man göra för att hållas optimistisk och bevara glöden och varför är det så viktigt att göra skillnad och fortsätta kämpa, även om andra lägger ner?

Axel Åhman är aktuell med sin debutroman Eldsjäl, en berättelse där vi får följa med dem som stannar och brinner – för föreningslivet och glesbygden.

Axels bok ingår i Läs med vännerna – bokplock och cirkelprat, ett diskussionsmaterial för bokcirklar som SFV driver.

Välkommen med!

Jag vill anmäla mig till evenemanget

Kontaktperson: Amy Jägerskiöld, 050 395 5900 amy.jagerskiold@sfv.fi

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Bilder: Erik Åhman / S&S


Plats
Kulturhuset Fokus i Raseborg, Fenix-salen
Dalgatan 4
10300 Karis