En blomstrande framtid – en processutbildning i självledarskap och positiv psykologi
Tillsammans kan vi skapa en framtid där alla som arbetar och verkar inom civilsamhället känner engagemang och mening, och har meningsfulla relationer. Under den coachande utbildningen i självledarskap och positiv psykologi får du möjligheten att under sex digitala tillfällen fördjupa dig i Joyllas modell för välbefinnande och inre tillväxt.
Utbildningen syftar till att öka deltagarens resiliens och består av följande teman:
Utbildningen grundar sig på vetenskaplig kunskap inom positiv psykologi – vetenskapen om det goda livet. För att du som deltagare ska få det mesta ut av utbildningen önskar vi att du deltar i alla tillfällen och prioriterar din närvaro. I utbildningen ingår individuella reflektionsuppgifter och övningar.
Efter utbildningen har du:
Utbildningen leds av Netta Lehtonen (magister i tillämpad positiv psykologi och ekonomie kandidat), som har lång erfarenhet av online-coaching och utbildning. Hon är medgrundare av företaget Joylla, en av Finlands mest kända expert- och utbildningsorganisation inom positiv psykologi.
Utbildningen riktar sig i första hand till anställda inom civilsamhällesorganisationer och vi rekommenderar att flera från samma organisation deltar i utbildningen. SFV erhåller sig rätten att prioritera målgruppen och principen först till kvarn gäller.
Sista anmälningsdagen är 30.8.
Jag vill anmäla mig till utbildningen
Dessutom ordnas frivilliga regionala träffar för att arbeta i studiecirklar kring frågorna samt komma samman för att öka välmående och stärka arbetsglädjen. Tillfällena leds av SFV:s pedagogiska planerare Amy Jägerskiöld och/eller Tove Eklund-Hartman. Mera information och skild anmälan under första tillfället 16.9.
Vid frågor kan ni kontakta Amy Jägerskiöld, pedagogisk planerare, 050 395 5900, amy.jagerskiold@sfv.fi.
Zoom-länken till utbildningen skickas några dagar innan tillfället.
För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.
Vi förbehåller oss rätten till ändringar.