Pågående webbkurs: Ledarskap och samarbete

20 oktober 2021 kl. 12.00 – 20 december 2021, 12.00

Svenska folkskolans vänner och Förbundsarenan erbjuder föreningar, förbund och andra intresserade möjligheten att ta del av webbinspelningar från Styrelsedagarna 2021. Styrelsedagarnas tema 2021: Vilken roll och vilket ansvar har de finlandssvenska förbunden?

Webbinspelningen Ledarskap och samarbete för förtroende och engagemang tangerar frågor om förtroende och engagemang under ledningen av professor Christina Dahlblom.

Christina Dahlblom var för mig guldkornet under Styrelsedagarna, hon gav mig många nya insikter. Ett engagerat proffs!

Innehåll: Förtroende är en grundförutsättning för gott samarbete – vad vet vi om hur det uppstår? Hur skapar vi förtroende och engagemang hos externa och interna målgrupper? Under sessionen varvas korta forskningsbaserade inlägg med konkreta exempel och interaktiva diskussioner.

Föreläsare: Professor Christina Dahlblom är styrelseproffs, Professor of Practice vid Hanken och ledarskapscoach. Hon har en lång erfarenhet av styrelsearbete och har tidigare även fungerat som VD för Milton Sparks. Ledarskap och att leda i förändring hör till Christinas expertområden.

Målgrupp: Förtroendevalda och anställda inom föreningar och förbund.

Anmälan: Genom att anmäla dig till webbkursen får du tillgång till föreläsningen via en länk i e-postbekräftelsen. Webbinspelningen är tillgänglig fram till 20.12.2021.

Jag vill ta del av webbkursen


Plats
Nätet