Pågående webbkurs: Kampen mot ensamhet

20 oktober 2021 kl. 12.00 – 20 december 2021, 12.00

Bild: Peter Knutson

Svenska folkskolans vänner och Förbundsarenan erbjuder föreningar, förbund och andra intresserade möjligheten att ta del av webbinspelningar från Styrelsedagarna 2021. Styrelsedagarnas tema 2021: Vilken roll och vilket ansvar har de finlandssvenska förbunden?

Webbinspelningen Kampen mot ensamhet tangerar frågor om ensamhet och hur den ideella sektorn är en avgörande aktör i kampen. Föreläsningen hålls av psykolog Anna Bennich.

Annas inlägg var konkret och lätt att ta in. Ett väldigt viktigt tema, ensamhet berör oss alla.

Innehåll: Vad har ensamhet för konsekvenser för individen och samhället och varför är det så svårt att bryta ensamhet? Hur kan vi jobba mer strategiskt och lyfta den ideella sektorn som en avgörande aktör för inkludering i samhälle.

Föreläsare: Anna Bennich är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och författare. Hon har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering, konflikthantering, ledarskap, relationer, arbetsmiljö och kommunikation. Hon är även ett känt ansikte i TV-rutan och en återkommande psykologexpert i svensk media.

Målgrupp: Förtroendevalda och anställda inom föreningar och förbund.

Anmälan: Genom att anmäla dig till webbkursen får du tillgång till föreläsningen via en länk i e-postbekräftelsen. Webbinspelningen är tillgänglig fram till 20.12.2021.

Anmäl dig till webbkursen


Plats
Nätet